0721 901 933
antonela@pantea.ro

Gabriela Gujdar – psiholog clinician holistic

Despre mine

Sunt Gabriela Gujdar, psiholog clinician holistic, facilitatoare de cercuri de femei și facilitatoare internațională a metodei de mișcare Non-Linear Movement Method®. Aceasta din urmă este o practică somatică puternică menită să ne conecteze la senzațiile și emoțiile din corpul nostru pentru a ne elibera de tensiunile și blocajele psihice și fizice acumulate.

Atât din postura de specialist, cât și din cea de client am experimentat că vindecarea se întâmplă atunci când acordăm atenția cuvenită tuturor dimensiunilor ființei umane. Atunci când între minte, inimă, corp și suflet se restabilește conexiunea, sistemul se echilibrează, iar noi ne simțim eliberați, fericiți și plini de vitalitate.

La ce te poți aștepta, dacă alegi să colaborăm? Înainte de toate, la un spațiu sigur și confidențial în care ești văzută, ascultată, auzită și conținută. Mai în detaliu:

♾️ Te voi îndruma prin întrebări specifice care să te ducă mai aproape de tine și să te ajute să te prioritizezi în viața ta. Vei înțelege și cum să scapi de sentimentul de vinovăție pentru că îți acorzi timp prima dată ție. Putem oferi altora, persoanelor dragi nouă, doar dintr-un spațiu plin, nu și din unul gol.

♾️ Te voi ghida prin practici somatice să te reconectezi la corpul tău, să îi decodifici semnalele, să îi simți energia și cum această energie îți influențează comportamentele și deciziile. Conștientizându-ți starea interioară, senzațiile din corp și manifestarea lor prin emoții, îți vei rafina intuiția și îți va fi mult mai ușor să iei decizii asumate și să pui limite sănătoase. Totodată, reconectându-te la corpul tău și resensibilizându-l, vei experimenta mai multă vitalitate, senzualitate și plăcere.

♾️ Vei învăța cum să îți exprimi nevoile într-un mod asertiv, astfel încât ceilalți să înțeleagă exact ce vrei să comunici, și cum să pui limite sănătoase în relațiile tale, pentru a schimba întreaga dinamică a relației.

♾️ Vei însuși tehnici prin care să îți descarci furia în mod controlat, fără să îi rănești pe cei din jurul tău și să o canalizezi în direcții constructive. Da, uneori furia ne ajută să facem acel pas decisiv de care avem nevoie să începem sau să ducem un proiect la bun sfârșit.

♾️ Te voi susține să reîntregești și să reunești părțile sinelui tău, la care poate nu ai vrut să te uiți până acum, la care ai renunțat sau de care ai uitat. Atunci când trecem prin evenimente de viață dureroase sau traumatice, îndosim emoțiile, gândurile și senzațiile corporale provocate de acele evenimente în subconștient pentru a putea supraviețui. Doar că la cel mai mic trigger, acest bagaj de energie se poate trezi și produce atacuri de panică, stări de anxietate și depresie.

♾️ Te voi susține să integrezi evenimentele grele din trecutul tău de-a lungul unui proces pe ritmul tău. Nu putem schimba trecutul, dar putem schimba optica din care privim acest trecut, în așa fel încât fantomele lui să nu ne mai bântuie.Te aștept cu drag să ne cunoaștem.

Te aștept cu drag!

Programări la
0733 127 037

https://www.facebook.com/arad.psiholog/