0721 901 933
antonela@pantea.ro
yoga pe malul marii

[JO 09:00] Morning Yoga

Yoghinii știu de mii de ani că yoga îmbunătățește starea de bine, însă acum benficiile ei sunt susținute și de către știință. Dacă practici yoga de dimineață, te poți simți mai calm și mai prezent toată ziua, însă există și beneficii pe termen lung – de la reducerea anxietății și depresiei, la îmbunătățirea sănătății inimii și la conectarea socială, efectele sunt bine studiate și recunoscute.Pune pe pauză graba de dimineață și bucură-te de o sesiune de yoga care te ajută să te simți mai relaxat și mai fericit(ă) pe parcursul întregii zile.

Yoga de dimineață este o metodă bună și plăcută pentru a-ți îmbunătăți sănătatea fizică în timp ce îți calmezi și eliberezi mintea. În timp ce yoga este benefică în orice perioadă a zilei, este în special folositoare când se face dimineața, înainte să îți începi restul activităților.

✔ Nivelul de cortizol tinde să fie mai ridicat dimineața când ne trezim. Așa cum știm, yoga reduce hormonul de stres și ne ajută să ne simțim mai calmi. Această stare poate să dureze pe tot parcursul zilei;

✔ Ai un motiv plăcut să te trezești dimineața puțin mai devreme, să nu tot amâni alarma – te așteaptă o practică ce te face să te simți bine ?;

✔ Dacă ai un job care necesită să stai pentru perioade lungi de timp pe un scaun la birou, creșterea circulației sângelui și a limfei, din timpul practicii, te ajută să combați o circulație deficitară pe care poate o experimentezi în timpul zilei.

✔ În loc să simți rigiditate în timpul activităților zilei, dacă îți întinzi mușchii dimineața, te ajută să te miști mai ușor;

✔ Poți folosi practica yoga de dimineață să îți setezi o intenție pentru toată ziua. De exemplu, în partea de început a practicii sau chiar la relaxarea de la final, poți să stai câteva respirații în plus și să te întrebi – ”Pe ce vreau să mă concentrez azi?” sau ”Cu ce stare vreau să îmi petrec ziua? Ce stare vreau să transmit în jurul meu?”

✔ Studii recente ale creierului au descoperit că inspirația și creativitatea apar mai ales atunci când mintea se relaxează decât atunci când lucrează la ceva. Așa că, o sesiune de yoga de dimineață, încheiată cu o relaxare de câteva minute, te ajută nu doar la nivel personal ci și la nivel profesional – mintea este mai ageră, îți vin idei mai bune, îți crește creativitatea iar jobul tău și compania la care lucrezi au de câștigat.

Clasă cu nivel de intensitate scăzut spre mediu recomandat pentru toate nivelurile de practică.

Vezi aici tarifele claselor de yoga cu Anto.

Sold out!

Date

25.04.2024

Time

09:00 - 10:00
Categorii

Instructor

Anto
Anto
Phone
0721 901 933
Email
antonela@pantea.ro
Website
https://yogacuanto.ro
Rezervare