0721 901 933
antonela@pantea.ro

Iash Singing Bowls – Sound Therapy

Vibrațiile sonore frumoase și puternice produse de IASH Singing Bowls au efect hipnotic relaxant asupra creierului, încetinind undele cerebrale și inducând o stare meditativă profundă.

Pe măsură ce bolurile vibrează, ele trimit valuri de vibrație prin creier și apoi la nivel celular și mental.

Foarte eficient pentru relaxarea profundă, reducerea stresului și activarea mecanismului de autovindecare pentru a vindeca mai multe tipuri de tulburări fizice, mentale și emoționale.

💜🎶 Meditația cu sunet activează producția de unde cerebrale Theta. Stadiul undelelor cerebrale Theta și-a câștigat reputația de a fi probabil „cel mai creativ”.

Atunci când oamenii se află în stadiile de vis ale somnului lor, o persoană cu unde cerebrale Theta crescute în timpul activității de veghe are un nivel foarte ridicat de gândire și creativitate. Cu o amplitudine și o frecvență ridicate de 4 Hz până la 8 Hz, undele Theta sunt adesea dominante în emisfera dreaptă a creierului, care este și emisfera oamenilor extrem de creativi.

Iată câteva dintre beneficiile de care s-ar putea bucura cu o producție crescută de unde cerebrale Theta:

•Reduce anxietatea și stresul.
Deoarece undele cerebrale Theta mențin o persoană relaxată, ajută la minimizarea anxietății și stresului, permițându-vă să vă încetiniți procesele de gândire hiperactive. Ca urmare, ajungi să-ți calmezi mai mult mintea și corpul, reducând șansele de a fi afectat de stres și/sau anxietate.

• Îți întărește sistemul imunitar.
Pe lângă faptul că sunt asociate cu somnul și concentrarea, undele cerebrale Theta sunt, de asemenea, cunoscute că măresc vitalitatea unei persoane prin suprimarea hormonilor dăunători, permițând în același timp producerea celor buni în sistemul corpului.

• Ajută la stabilirea unei conexiuni emoționale mai bune.
A avea o înțelegere mai profundă vă permite să empatizati și să stabiliți o conexiune mai bună cu ceilalți, realizată prin producția crescută a minții de unde cerebrale Theta.

• Creativitate îmbunătățită.
Creativitatea vine adesea atunci când o persoană menține o stare de spirit calmă și relaxată, permițându-ți să menții o atitudine relaxată, rezultând o curgere liberă a ideilor care te pot ajuta în munca sau studiile tale.
Undele cerebrale Theta vă asigură că dezvoltați o mentalitate îmbunătățită, ajutându-vă să performați mai bine în toate eforturile voastre creative.

• Nivel superior de intuiție.
Instinctul tău este derivat dintr-o producție crescută de unde cerebrale Theta, întărind acea legătură puternică cu sinele tău superior, luând decizii și evaluând problemele într-un proces foarte natural și ușor.

• Vă ajută să vă controlați subconștientul.
În timp ce oamenii au control deplin asupra lor atunci când sunt conștienți, este un joc cu totul diferit atunci când vine vorba de a se ocupa de subconștientul lor. Cu toate acestea, cu producția regulată a undelor cerebrale Theta, puteți elimina orice blocaj emoțional pe care le aveți, permițându-vă să acceptați sugestii și idei mai mult, ajutându-vă să vă reprogramați creierul pentru a se potrivi nevoilor dvs.
Vă oferă capacitatea de a „hiperfocaliza”. Hiperfocalizarea apare atunci când o persoană este capabilă să-și concentreze gândurile pe o singură sarcină la un moment dat. Ai fost vreodată „în zonă”? Prin creșterea producției de unde cerebrale Theta, puteți preveni orice zgomot, distragere de atenție sau tulburare să vă împiedice să finalizați sarcina la îndemână.

• Promovează o mai bună învățare și dezvoltare a limbilor străine.
Pentru cei care doresc să învețe o nouă limbă, pe lângă studiu, producția Theta brainwave vă poate ajuta să învățați o nouă limbă într-un ritm mai rapid.

💜 Undele cerebrale Theta sunt capabile să îmbunătățească atât aspectele fizice, cât și cele mentale ale corpului, permițându-ți în același timp să performați mai bine și să aveți un stil de viata mai sanatos.

❗ Terapia NU este recomandată persoanelor care suferă de epilepsie, schizofrenie severă sau bypass coronarian. Iar această sesiune de grup nu e recomandată femeilor însărcinate sau copiilor.

? Tot ce trebuie sa faci este sa te lași in voia vibrațiilor si a tonurilor armonioase ale bolurilor cântătoare.

Prețul de participare: 70 RON.
Număr de locuri: 20.
Să aveți la voi: saltea de yoga sau un prosop mare, haine comode, călduroase și inima deschisă. ❤

Rezervarea locului se face doar prin achitarea taxei de participare de 70 RON.
* Taxa nu poate fi returnată decât dacă găsiți un înlocuitor pentru a participa la eveniment.

Plata se poate face direct la studio (cash sau card) sau cu transfer bancar în contul ING: RO43INGB0000999909621373, PANTEA ANTONELA-IULIA PFA, cu mențiunea ”Terapie boluri tibetane”.

Despre Iasmina

IASH Certified Sound Therapist, 6 ani de experienta în aplicarea terapiei cu sunet la nivel profesional – Pranayog certified healer Maa Asho Institute

Ma numesc Iasmina Andra Todor iar din fascinația si interesul pentru practicarea terapiilor complementare și pasiunea pentru sunet, am început aceasta călătorie in țările Asiatice, iar din anul 2018 sunt facilitator al Academiei Internationale de Vindecare cu Sunet din India.

In acești ani am intrat in cantact cu multe persoane care s-au deschis vindecării cu sunet iar rezultatele benefice pe care le-am observat cat si îmbunătățirea stării generale si beneficiile pe care le-am simțit asupra mea, m-au condus la o dorința și mai mare de a împărtășii aceasta meditație cu sunet și bolurile cântătoare IASH, care este o terapie minunată fără efecte secundare.

?? TE aștept cu bucurie și Sunet Sacru!
Iasmina

Date

21.02.2024
Expired!

Time

19:30 - 21:00