0721 901 933
antonela@pantea.ro

Octavian Antăluțe – Terapeut Spa și maestru de ceremonii pe uleiuri, rășini și elixire

Despre mine

Octav masseur

Am descoperit această lume magică în 2007 și am rămas în domeniu până în prezent. Bazele masajului și ale anatomiei umane le-am deprins absolvind universitatea EFS- Kinetoterapie și Motricitate Specială.

În aproape 15 ani de practică, dintre care, ultimii 5 ani petrecuți în jurul lumii, am avut posibilitatea de a cunoaște și lucra cu diferiți oameni minunați din domeniu.

Din 2019 am luat decizia de a mă întoarce acasă să pun în practică tot ce am învățat, iar în ultimul an am avut ocazia să descopăr un set vast de elixire magice și rășini cu grad terapeutic și ceremonial (tămâie, copal, smirnă, benzoina, etc).

Elixirele

Elixirele sunt produse alchimice, special create pentru chakre (centri energetici), zodii, elemente și planete, produse unice pe piață, iar rășinile sunt importuri speciale din Damar, Yemen, Oman, India și Somalia.

Folosind aceste elemente, am simțit nevoia să creez o terapie completă pentru întreagă ființă unde intenția, gândul și fapta să cânte la unison. Nu am ignorat faptul că suntem mai mult decât oameni, suntem energie pură, vibrație și un zumzet viu de emoții, care ne definesc și pe care doresc să le armonizez prin elixere de chakre, mantre invocate și sunete de boluri tibetane.

Terapia pe care o propun este ca o călătorie. Unică și individuală pentru fiecare persoană în parte. Dacă îți dorești această călătorie te aștept cu drag!

Îmblânzitorul de balauri

“Îmblânzitorul de balauri” – Da, fix asa o să-i rămână numele celui care a scos balaurii din mine după o sesiune de o ora și un pic de “masaj” (folosesc ghilimele pt ca nu e masajul pe care majoritatea iubitorilor de relaxare și stare de bine l-au experimentat).

De fapt, a fost un ritual magic cu masaj, boluri tibetane, muzica, uleiuri prețioase și mantre. Într-un cuvânt “an inner journey” pe parcursul căreia mi-am conștientizat blocajele și fricile. Au ieșit la suprafață emoții pe care credem ca le pot stăpâni, dar care de fapt puseseră stăpânire pe mine.

Deși venisem cu intenția de a ma relaxa și nu aveam nicio alta așteptare, primele 20 de minute nu mi-am putut pune mintea în liniște. Cautam butonul de “on/off”, dar nimic! Parcă tot ce nu-mi dădea pace se activase atunci, iar corpul meu devenea tot mai rigid în mâinile lui Octav.

“Îmblânzitorul de balauri ” mi-a citit starea și a rostit cuvintele magice “E ok! Aici ești în siguranță! Nu mai trebuie sa deții controlul!”. Si, ca prin magie, nevoia mea de control s-a dezactivat. Daaar, în momentul în care am renunțat sa mai dețin control a urmat partea cea mai puțin confortabila din ritual, ca să nu zic partea înfricoșătoare. Octav a invocat o mantra și… balaurii mei au ieșit la suprafață. Pfff… Comando! Primul impuls a fost sa-i zic sa se oprească pt ca vreau sa plec… Venisem sa ma relaxez, nu sa ma lupt cu fricile mele!

Dar, ceva din mine, mi-a spus sa nu fug… Nu și de data asta! Și am rămas… Apoi am simțit cum, ușor, ușor, fiecare balaur se face tot mai mic și mai neputincios ca aproape am avut compasiune pt ei. După ce balaurii au fost îmblânziti, am simtit cum îmi recapăt ușor, ușor, puterea personala. Am simțit ca sunt mai stăpână pe mine și pe emoțiile mele și ca am scăpat de complexul de control freak…

Dintr-o data ma simțeam neînfricata și puternica, dar parca tot lipsea ceva…Si atunci Octav a invocat mantra inimii și… Am simțit cum cărămizile se dărâmă una câte una ca să iasă la suprafață lumina… Oh, da, și a ieșit! Și s-a lasat cu lacrimi… Dar, d-alea bune: de liniște și recunoștință! Si o stare pe care n-am mai simțit-o de mult timp mi-a invadat fiecare celula din corp! În sfârșit eram în pace cu mine însămi! Așadar, Îmblânzitorule, iti mulțumesc cu recunoștință pentru aceasta experiență unică!

Programări la
0727 915 834

Octavian