Despre mine
Mă numesc Fluieraș Ana-Cristina și sunt tehnician electrologist.
Am deprins tehnica epilării electrice prin intermediul academiei DECTRO – una dintre cele mai prestigioase academii de frumusețe din Canada, având filiale în peste 25 de țări din toată lumea.
Epilarea electrică (sau electroliza), este singura metodă de epilare definitivă aprobată de către FDA (Food and Drug Administration, USA).
Această metodă de epilare este potrivită pentru întregul corp, însă având în vedere faptul că fiecare fir de păr este tratat în parte (fir cu fir), procedura este dedicată în mod special zonelor restrânse ale corpului cum ar fi:
- Sprâncene
- Pomeți
- Obraji
- Perciuni
- Linia maxilarului
- Buza superioară (mustață)
- Bărbie
- Gât
- Piept
- Umeri
- Spate
- Abdomen
Epilarea prin electroliză se bucură de succes deosebit în rândul femeilor care suferă de hirsutism
Hirsutismul se definește prin creșterea anormală de păr pe față, pe corp și pe membre, în special la femei, din cauza unor tulburări endocrine; hipertricoză.
Această afecțiune poate să apară în orice moment al vieții care este marcat de schimbări hormonale majore.
Pilozitatea excesivă poate însă fi și idiopatică (de cauză necunoscută).
Spre deosebire de pilozitatea corporală normală, firele de păr din categoria hirsutismului cresc și se îndesesc într-un ritm accelerat ( în doar câteva zile sau chiar de la o zi la alta), au rădăcini deosebit de rezistente, iar în cazurile avansate ale afecțiunii, acestea provoacă acnee locală, prurit, foliculită și iritații.
Epilarea prin electroliză constă în inserția unui ac steril din aur, de circumferință nanometrică, direct în bulb, prin intermediul canalului folicular. Odată ajuns în bulb, prin vârful acului se eliberează un șoc electric galvanic (de joasă tensiune), care distruge rădăcina firului de păr. Ulterior, firul de păr tratat este extras din piele cu o pensetă.
Pentru eliminarea definitivă a părului se recomandă, în medie, doisprezece ședințe de epilare electrică, însă în funcție de pilozitate, numărul de ședințe necesare poate fi mai mic sau mai mare. Fiecare ședință se efectuează la un interval de 3 – 4 săptămâni, în funcție de nevoie.
Înroșirea locală a pielii și apariția unor ‘’cojițe’’ sunt reacții adverse normale care dispar de la sine după câteva zile de la intervenție.
Pentru mai multe informații și programări
0758 747 031
Fluieraș Ana-Cristina