0721 901 933
antonela@pantea.ro

Bulzan Anca – Pranic Healing, Terapie prin Regresie în Vieți Anterioare și Fototerapie cu Plasturii Terapeutici LIFEWAVE

Pranic Healing

Vindecarea pranică, este un sistem de vindecare preluat din medicina orientală, o medicină naturală, care folosește prana ( energia ) pentru a indepărta dezechilibrele din campurile energetice ale omului. Vindecarea cu prana este o metodă de terapie complementară, făra atingere fizică, care deși nu înlocuiește medicina clasică, reușește sa vindece o gamă largă de boli fizice si psihice.


Tot ceea ce ne deranjează in viața, stresul, frica, tristețea, fobiile, frustrarile, etc. creează dezechilibre in aceste câmpuri energetice. In cele din urma acestea ajung să se manifeste la nivelul corpului fizic, sub formă de durere, probleme de natura psihică sau fizică.

Terapie prin Regresie în Vieți Anterioare

Ai auzit poate despre faptul că diverse experiențe din vieti anterioare și-au pus amprenta asupra ta și îți influențează viața ta prezentă. ?

Purtăm în noi toate experiențele sufletului nostru și amintirile subconștiente ale acestor experiențe îndepărtate care ajung să ne dicteaze modul prin care ne creăm viața de zi cu zi… ?

? Fie că ești conștient de asta sau nu, trecutul tău te înfluențează. Te invit să îl fololosești ca pe o resursă neprețuită, să-l accepți și să-l vindeci astfel încât să poți avea azi viața pe care ți-o dorești.

Te voi ajuta să găsești răspunsuri și să vindeci aspectele nerezolvate pe care le-ai adus cu tine din diverse vieți trecute, astfel incat sa gasesti raspunsuri la multe din intrebarile pe care le ai in legatura cu anumite aspecte ale vietii tale.

Fototerapie cu Plasturii Terapeutici LIFEWAVE

? ST36 este un punct de acupunctură la care apelez atunci când îmi doresc multăăăă, multăăă energie. Poți masa acest punct zilnic pentru că îți aduce multe beneficii de sănătate fiind supranumit si punctul celor 100 de boli. Este unul din cele mai puternice puncte de acupunctura! Eu aleg să folosesc în schimb plasturii fototerapeutici

Stimularea punctelor de acupunctura cu plasturii fototerapeutici este la îndemâna tuturor, iar plasturii non-invazivi și nu au efecte secundare nedorite.

? Dacă vrei să descoperi și tu plasturii fototerapeutici si cea mai simpla modalitate de a stimula punctele de acupunctură , pot sa iti dau detalii.

Programări la
0758 309 537