0721 901 933
antonela@pantea.ro

Samadhi – Terapie prin plutire

Poate că ai auzit de Samadhi Tank, Isolation Tank, sensory deprivation tank, float tank, float pod, float cabin, float SPA sau flotation tank. Toate sunt unul și același lucru – noi îi spunem „Terapie prin plutire”.

Cea mai profundă formă de relaxare se obține practicând terapia prin plutire. Mușchii se destind, articulațiile se detensionează, mintea se liniștește. Când plutim, ne eliberăm de stresul acumulat peste zi, ne regenerăm corpul și mintea, practic experimentăm Sattva: echilibru, armonie, puritate.

Apoi, cu puțină răbdare și preseverență, putem contiuna aspirația către starea Samadhi: o stare de concentrare absolută.

Practic, într-o cadă de dimensiuni mai mari în care cele peste 450Kg de sare amară dizolvată în apă adusă la temperatura pielii, te ajută plutești fără griji, fără a simți absolut nimic. Am putea spune că e un fel de mașină a timpului care ne aduce în prezent 🙂

Despre terapia prin plutire

Dupa ce corpul s-a relaxat total si dupa ce mintea s-a linistit, putem continua aspiratia spre Samadhi

Câteva informații utile

Nu trebuie să aduci nimic cu tine când vii la Sattva să plutești, dar citește aceste recomandări

Tarife si programări

Am creat abonamente pe care le poți împărtăși cu prietenii sau familia (abonamentele sunt transmisibile) cu valabilitate 3 luni.

Și, chiar dacă ești din Arad sau din Timișoara, ne găsești ușor – în centrul orașului Arad – foarte aproape de autostradă.