0721 901 933
antonela@pantea.ro

Workshop – Terapia de weekend prin yoga și autocunoaștere | Chakra Iubirii

„Când toate nodurile inimii sunt dezlegate, chiar în această lume umană, muritorii devin nemuritori.” Kata Upanishad

Anahata Chakra este centrul iubirii și al vindecării. Ea are ca scop să integreze și să echilibreze diverse aspecte ale ființei noastre, alchimizează materia cu spiritul, aducând o stare de împlinire și pace în organism. La nivelul acestei chakre iubirea este experimentată ca o stare de a fi. Chakra Anahata ne învață că cea mai bună modalitate de a invita iubirea în viața noastră este aceea de a fi noi primii care oferă iubire. Dacă deschidem chakra inimii, ni se va extinde orizontul și vom fi capabili să oferim și să primim iubirea fără frică. Dacă frica ne blochează chakra inimii, restricționăm trecerea energiei spre toate celelalte chakre. Făcând asta, riscăm să ajungem ca chakra inimii să se golească și să realizăm că trăim izolați într-o lume în care am rămas singuri. Anahata Chakra ne invită să conștientizăm că în iubire nu există granițe impuse de vârstă, gen, culoarea pielii, aspectul fizic sau situația financiară. În iubire cu toții suntem interconectați la nivelul esenței noastre, iar acceptarea de sine este primul pas pentru a practica iubirea necondiționată.

𝗟𝗮 𝗮𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗔𝗻𝗮𝗵𝗮𝘁𝗮 𝗖𝗵𝗮𝗸𝗿𝗮:

🩷 Ne vom conecta la spațiul inimii și vom invita în ființa noastră sensibilitatea, moliciunea, gratitudinea, ușurința, deschiderea și acceptarea.
🩷 Vom sta față în față cu noi și ne vom privi prin ochii neiubirii și a iubirii pentru a înțelege care sunt acele arii ale vieții noastre în care ne criticăm și ne biciuim, și care sunt acele arii în care ne bucurăm de echilibru și seninătate.
🩷 Vom sta față în față cu cel de lângă noi, lăsându-ne văzuți, auziți și conținuți.
🩷 Vom explora rolurile noastre zilnice și relațiile personale pentru a vedea în care dintre ele suntem în aliniament cu dorința inimii, cu esența noastră și unde este nevoie să aducem schimbări.

La ce te poți aștepta?

👉 Vei explora relația ta cu sinele tău și cu ceilalți din spațiul inimii;
👉 Vei identifica dezechilibrele de la nivelul Chakrei Inimii;
👉 Vei dezvolta mai multă compasiune și blândețe față de propria persoană și față de ceilalți;
👉 Vei experimenta sentimentul de autonomie și de predare, invitând echilibrul între a iubi și a-ți păstra individualitatea în același timp.

Te așteptăm cu drag! 💛
𝘈𝘯𝘵𝘰 și Gabi

  • 1Select Ticket
  • 2Attendees
  • 3Payment
  • 4Confirmation
inscriere
loc
Available Locuri: 3
The "inscriere" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Total: 0

Date

24.02.2024

Time

09:30 - 13:30

Instructor

Anto
Anto
Phone
0721 901 933
Email
antonela@pantea.ro
Website
https://yogacuanto.ro
Rezervare