0721 901 933
antonela@pantea.ro

Meditație de autocunoaștere și terapie cu boluri tibetane

Vă invităm la o meditație de autocunoaștere cu ajutorul minunatelor boluri de cristal și boluri tibetane, care vă vor ajuta să atingeți un grad de relaxare profundă și vă vor stimula procesele naturale de vindecare ale organismului.

Veți experimenta o baie de sunete care vă va ajuta să echilibrați mai ușor mintea, corpul și spiritul.

Această întâlnire este dedicată celor care sunt pasionați de terapia prin sunet.

Zsuzsanna Serenciuc împreuna cu Roger Draghici, vor sustine o meditație ghidată într-o baie de sunete profund relaxantă.

În timpul terapiei cu sunet cu boluri tibetane, sunetele și vibrațiile produse de boluri ajută la echilibrarea energiei din corp și la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice. Această tehnică de vindecare poate ajuta la ameliorarea stresului, anxietății, depresiei, durerilor cronice și altor afecțiuni fizice și emoționale.

Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate avea o gamă largă de beneficii pentru sănătatea fizică și emoțională:

1. Reducerea stresului și a anxietății: Sunetele produse de bolurile tibetane au un efect calmant asupra sistemului nervos și pot ajuta la reducerea stresului și a anxietății.

2. Ameliorarea durerilor și a tensiunii musculare: Vibrațiile produse de bolurile tibetane ajută la relaxarea mușchilor și la ameliorarea durerilor cronice.

3. Îmbunătățirea somnului: Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate ajuta la îmbunătățirea somnului și la reducerea insomniei.

4. Îmbunătățirea sistemului imunitar: Sunetele produse de bolurile tibetane pot ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar prin stimularea circulației sanguine și limfatice, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor din corp.

5. Reducerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac: Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, ajutând la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

6. Îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale: Sunetele și vibrațiile produse de bolurile tibetane ajută la îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale, ceea ce poate îmbunătăți performanța cognitivă și creativă.

7. Reducerea depresiei: Terapia cu sunet cu bolurile tibetane poate ajuta la reducerea simptomelor depresiei prin reducerea nivelului de cortizol, hormonul stresului.

Zsuzsanna si Roger, sunt un cuplu pasionat din Timișoara, care, separat dar și împreună, au fost dedicați studiului și explorării practicilor spirituale, terapeutice și de vindecare timp de peste 10 ani. Amândoi au aprofundat cunoștințele despre yoga atât în India, cât și în Europa, aducând în practică diverse forme de yoga și meditație.

Zsuzsanna este un profesor experimentat de Aerial Yoga, Vinyasa, Hatha si Yoga pentru copii, având vaste cunoştinţe în meditație și masaj terapeutic.
La rândul său, Roger s-a axat pe studiul de Kundalini, Hatha yoga, meditație și masaje terapeutice în Asia Orientală, unde a studiat și terapiile cu sunete vindecătoare.

? Evenimentul are loc în Arad, la Sattva Yoga Center
? Data: 03.02.2024
⏰ Orele: 11:00-12:30
☘️ Prețul de participare: 100 lei
?‍♀️ Numar de locuri: 20
✨ Trainer: Serenciuc Zsuzsanna, Instructor Yoga pentru copii, instructor Yoga Vinyasa Flow, instructor Aerial Yoga, terapeut prin mișcare.

💚🎶 TE așteptăm cu drag și bucurie,
Zsuzsanna și Roger

Sold out!

Date

03.02.2024
Expired!

Time

11:00 - 12:30
Categorii