0721 901 933
antonela@pantea.ro

Ceremonie de cacao

O călătorie atât în lumea exterioară cât și în cea interioară

Ceremonia cu cacao își are originea în tradițiile indigene din America Centrală și de Sud. În aceste regiuni, cacaoa a fost și este folosită în scopuri medicinale și ceremoniale.

Cacaoa este un super aliment cu beneficii atât nutriționale, bine documentate, cât și spirituale.

Este una dintre cele mai notate surse de antioxidanți, bogată în magneziu, fier și fibre.
Aceasta conţine și neurotransmiţători care susțin funcția cognitivă sănătoasă și concentrarea, îmbunătăţesc sistemul cardio-vascular, reduc inflamațiile și susțin starea generală de bine.

Din punct de vedere spiritual, cacaoa este cunoscută pentru puterea ei de a ne deschide inima și de a ne ajuta să fim înrădăcinați și prezenți în corp. Este o plantă puternică care ajută la creşterea personală și la conectarea profundă cu noi inşine și cu cei din jur.

Ceremonia de cacao este un ritual care oferă o varietate de beneficii fizice, emoționale și spirituale. Acțiunea de a ne uni, de a ne strânge într-un grup, de a crea un spațiu
împreună pentru reflectare, vindecare și manifestare, vor transforma conexiunea cu noi înşine și cu cei din jur în una mai profundă, de o vibrație mai înaltă!

Cu mintea și inima deschisă, vă invit ca împreună, să creăm un spațiu în care să reflectăm asupra dorințelor, viselor și speranțelor, analizându-le, renunțând la ce nu ne mai este de folos și creând un nou viitor pentru noi și pentru cei din jur.

Despre mine..

Numele meu este Arabela Păduraru. După 10 ani ca și asistentă medicală în blocul operator am simțit nevoia de a îmi lărgi orizontul și de a susține oamenii într-un mod mai holistic, nu doar din punct de vedere fizic ci și din punct de vedere psihic și emoțional.

Cu intenția de a găsi calea în care sufletul meu poate manifesta această nevoie, acum 5 ani am plecat în călătoria mea.

Paşii mei m-au dus pentru început în America Centrala unde inima mea s-a deschis cu ajutorul acestei plante. Am simțit o conexiune cu ceea ce sunt. Cu recunostință și dragoste, am început a lucra cu cacaoa iar conexiunea mea cu mine însumi și cu cei din jur a devenit și devine din ce în ce mai profundă.

Împreună cu ea, am continuat, străbătând parte din America de Sud, unde am învățat diferite căi de o prezenta oamenilor.

Mă bucur enorm că drumurile noastre se vor întâlni, vă mulțumesc pentru încrederea de a călători cu mine și aștept cu bucurie să ne cunoaştem.

Arabela 🧡

? Evenimentul are loc în Arad, la Sattva Yoga Center
? Data: 23.03.2024
⏰ Orele: 11:00-13:00
☘️ Prețul de participare: 60 lei
?‍♀️ Numar de locuri: 20

☕ TE așteptăm cu bucurie și cacao ceremonială din Guatemala!
𝘈𝘳𝘢𝘣𝘦𝘭𝘢 𝘴𝘪 𝘈𝘯𝘵𝘰

Date

23.03.2024
Expired!

Time

11:00 - 13:00
Categorii