0721 901 933
antonela@pantea.ro

Nico

Nico - instructor ashtanga yoga

Numele meu este Nicoleta Andreciuc si sunt profesor autorizat de Ashtanga Vinyasa Yoga. Sunt mama a trei minuni: Lua, Maylo si Happy – cei trei care imi bucura inima zi de zi.

Studiez si practica Yoga de peste 10 ani.

 

Incepand din septembrie 2011 si pana in prezent, am devenit practicanta devotata a stilului Ashtanga Vinyasa Yoga, cel cu care m-am identificat cel mai bine si pe care din pasiune si respect pentru beneficiile pe care mi le-a adus in viata de zi cu zi, il si transmit mai departe cursantilor mei din Timisoara (iar din Februarie 2021 si in Arad). Ca si contrast pentru practica Ashtanga, am invatat sa patrunda si stiluri de yoga mai pasive, restorative cum ar fi Yin Yoga si Chakra Yoga, in practica sa de zi cu zi. Am finalizat in Augsburg, Germania, in cadrul Scolii Yoga Balance, condusa de catre Marion Boeck, un Teacher training insumand peste 500 de ore de teorie si practica, care a avut ca si punct principal de focus Ashtanga Yoga.

 

In cadrul TTC-ului, care a avut durata de doi ani, am participat la nenumarate weekend-uri de Anatomie Yoga in Germania, sustinute de catre indragitul profesor de anatomie, Ronald Steiner. Pe langa cele 500 de ore acreditate international, am mai participat si la alte peste 200 de ore de seminarii si formari de specialitate in Europa, sustinute de profesori de yoga precum: David Swenson (SUA), Manju Jois (SUA), Lino Miele (Italia), Ronald Steiner (Germania), Young How Kim (Germania), Jade Skiner (SUA) etc.

 

Seminariile de yoga la care am luat parte m-au introdus intr-o multitudine de stiluri si traditii cu dinamici variate cum ar fi: Ashtanga Yoga, Vinyasa Flow, Yin Yoga, Kids Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Krama, Himalayan Yoga, Shivananda Yoga, Anusara Yoga, Kundalini Yoga etc.

 

In Romania, am inceput sa predau clase si seminarii de yoga din urma cu aproape patru ani (practic individual insa de mai bine de sapte ani). Din 2016, am inceput sa organizez workshop-uri de yoga in Timisoara, cu diferiti profesori din tara si din strainatate, pentru a oferi comunitatii de yoga din urbea de pe Bega posibilitatea de a intelege si mai mult valoarea si frumusetea acestui stil de viata, Yoga.

Contact

Telefon: 0723 546 933
e-mail: contact@dharmayoga.ro

Mai multe despre Nico si proiectele Dharma Yoga Center aici:

Nicoleta Andreiciuc